Кои Bet365 бонуси носят допълнителни премии?

В последните години се появиха много нови сайтове за спортни залози и казино игри, но едно име си остава предпочитано от феновете – това на Бет365. Международната бетинг компания оперира от доста време на българската сцена и е изградила авторирет, който ѝ носи много дивиденти. Зад този авторитет обаче стои много работа и много Bet365 бонуси, защото компанията определено се отличава от останалите брандове с множеството си оферти. Любопитното е, че сред всички промоции на Бет365 се крият и такива, които носят допълнителни премии на играчите. Тъкмо върху тях ще попадне фокусът на настоящата статия, в която ще разгледаме в детайли всичко за бонусите на Бет365, носещи допълнителна печалба на феновете.

Бет365 разполага с всички популярни спортни бонуси – като започнем от стартовата оферта за нови клиенти и стигнем до безплатните залози. Но компанията успява да се отличи и с оферти, даващи възможност на играчите да постигнат по-големи печалби от традиционните. На преден план веднага изпъква офертата за подсилен залог в Бет365. Тя позволява на играчите да залагат на събития със значително по-високи коефициенти. Тази оферта е срещана при други букмейкъри като 0% марж. В общи линии при тази оферта букмейкърът се „лишава“ от комисионната си и предлага възможно най-високия коефициент за дадено спортно събитие. Трябва да се отбележи, че не за всяко спортно събитие се предлага 0% марж. Бет365 подбира специално избрани спортни събития, за които предлага завишени коефициенти. А играчите могат лесно да открият тези събития, тъй като до тях има зелена стрелка, която показва, че коефициентът е повишен.

Друга оферта в Бет365, която носи допълнителни премии на играчите, е бонус офертата за футболни мачове с допълнителна печалба. Тази промоция засяга залозите от типа акумулатор, където в един фиш се комбинират няколко селекции. При поне три комбинирани спортни събития бет365 дава допълнителен процент печалба, който расте в зависимост от броя селекции. За три събития Бет365 дава 5%, за четири – 10%, за пет – 12% и така нататък, докато се стигне до 14+ събития, където букмейкърът дава 70% върху крайната печалба. Бет365 дава подобен бонус и за комбинирани пазари от различни спортове, като там процентите растат малко по-бързо.

Този тип оферта за множествени залози на селекции е валиден за пазари като краен резултат или гол/гол, като може да се играе на само някои първенства, но несъмнено сред тях са популярните Висша лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслигата, както и Първа лига. Разбира се, влизат и турнирите на УЕФА като Шампионска лига и Лига Европа, както и много други надпревари. В общи линии бонусът на Бет365 може да бъде използван на всички популярни събития и пазари и за играчите няма да има проблем да се възползват от него.

Бонусите, носещи допълнителни приходи в Бет365, са много специални и високо ценени от опитните играчи, тъй като чрез тях могат да се постигнат много по-големи играчи. Не всеки букмейкър може да се похвали с офертите, с които разполага Бет365 – затова и брандът се ползва с такова доверие от феновете на спортните залози. Всеки играч търси максимално добри условия за игра и такива определено се намират в Бет365. Офертата за завишени коефициенти е нещо, което си заслужава да бъде търсено всеки ден, тъй като дава невероятно атрактивни ставки за играчите. Същото е валидно и за офертата за допълнителен процент печалба в акумулаторните залози, където печалбата може да достигне до 70% в зависимост от броя на селекциите. Като цяло Бет365 разполага с множество ексклузивни предложения, които могат да донесат допълнителни премии на играчите – стига да бъдат потърсени и играни разумно.

*Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram