Кои са актуалните Sportingwin бонус код оферти?

Сайтовете за онлайн залози в България се увеличават с всеки изминал ден, а за играчите става все по-трудно да си изберат платформа, на която да залагат. Всяка бетинг компания дава различни бонус предложения, а един от брандовете, който може да се похвали с атрактивни оферти, е Sportingwin. Сайтът очарова новите фенове с ексклузивни промоции, а всеки играч може да се регистрира със Sportingwin бонус код, който да отключи всички бонуси на сайта. В настоящата статия ще обърнем по-голямо внимание на всички спортни бонуси в Спортингуин, както и кои са най-актуалните бонус код оферти. Да не губим повече време и да започваме от най-важната оферта – началният бонус за нови клиенти.

Всеки букмейкър се опитва да изпъкне пред феновете с различни стартови оферти. В Спортингуин началният бонус е в размер на 50% до 200 лева. Той е активен само и единствено за нови клиенти на сайта, които не са се регистрирали преди. Бонусът може да се активира още с първия депозит, като за него не е необходим никакъв код. Разбира се, към бонуса има определени правила и условия, които трябва да бъдат спазени, за да може да бъде усвоен. Имайки предвид, че бонусът е 50% до 200 лева, това означава, че при депозит от 400 лева ще можете да се сдобиете с максималните 200 лева бонус. При по-голям депозит бонусът си остава 200 лева, защото това е максималната сума. Минималната сума, която може да се депозира в Спортингуин, е 10 лева – стандартна сума, която е почти във всички букмейкъри. С депозит от 10 лева обаче бонусът ще бъде само 5 лева, тоест всеки играч трябва добре да помисли каква сума ще депозира, за да вземе бонус с достатъчно големи размери.

За началния бонус на Спортингуин трябва да се отбележи, че няма ограничение метода на депозит на сумата, каквото се среща при други букмейкъри. Бонусът е валиден за всички спортни събития и пазари, но залозите, които са затворени с кешаут, няма да се броят за превъртането на бонуса. А изискването за превъртане на бонуса е 1 път върху сумата на депозита и 10 пъти върху размера на самия бонус. Залозите не трябва да бъдат с коефициент по-нисък от 1.65, а срокът за усвояване на бонуса е 30 дни.  Това са и най-важните правила и условия за началната оферта в Спортингуин, а с пълните изисквания можете да се запознаете на сайта на букмейкъра.

Трябва да се признае, че началният бонус на Спортингуин е щедър и с приемливи условия, като разбира се на пазара могат да бъдат намерени и по-добри стартови оферти, но и по-лоши. Офертата е балансирана, а и подходяща за много играчи, които все още нямат регистрация в този букмейкър и търсят сайт, в който да се възползват от начален бонус. Освен стартовата оферта обаче Спортингуин има още много атрактивни бонус предложения. Промоцията „Комбо на деня“ позволява на играчите да запишат допълнителни печалби. С множествен залог играчите могат да постигнат до 15% допълнителни печалби, като процентът расте в зависимост от броя на селекциите в множествения залог. Друга атрактивна оферта е връщането на залог при равенство 0:0 във футбола. Футболните мачове често разочароват откъм попадения, а с това и провалят много прогнози. Ако обаче дадена среща завърши без попадения, то Спортингуин ще възстанови залога на играчите, въпреки че е губещ. Това е друг много добър бонус за феновете на футболните залози, който не е за подценяване. Въобще Спортингуин може да се похвали с много атрактивни и изгодни оферти за спорт, които могат да бъдат усвоени с бонус код от Нострабет.

*Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram