Добра новина за футбола: Иво Иванов вече е в „Розова долина“

Иво Иванов от днес е футболист на представителния ни мъжки тим. Бившият национал с 6 мача за „трикольорите“, има и над 300 официални двубоя в „елита“ с „Берое“ и „Верея“/Стара Загора/, както и столичния „Левски“. Всъщност 185-ет сантиметровият централен защитник има над 16 години в професионалния футбол, два пъти е печелил националния трофей в Турнира за Купа България и една Суперкупа.

За близо 2 години в столичния „Левски“ игра и в европейските турнири, последно бе в „Спартак“/Варна/ и „Левски“/Карлово/.

За картотекирането на Иванов сподели именно старши-треньорът и играч на „Розите“ Атанас Апостолов, който коментира привличането на още състезатели в редиците на отбора от Казанлък: „Новите имена в тима са и Денислав Вълчев /от школата на „Берое“/, Руси Чернаков от „Миньор“/Раднево/  и Димитър Иванов / „Черно море“- Варна/. Казанлъшките юноши от школата на стадион „Арсенал“ Димитър Халваджиев и Георги Маврев също са в тима за есента на 2020 година.

Иванов ще работи и като треньор в школата на „Розите“, потвърди председателят на УС на ФК „Розова долина“ Георги Мермеклиев. Лично той е предложил на казанлъшкия национал да се присъедини към състава.

Иначе, след над 100 дни пауза, близо стотина фенове на футбола видяха първата и единствена контрола на „Розите“ в Казанлък.С 2:0 на стадион „Севтополис“ над „Верея“/Стара Загора/ започнаха казанлъчани при страхотни условия: добре подготвен терен и хладно време. Николай Георгиев и Пламен Колев  през втората част вкараха за „Розова долина“ срещу „новия-стар“ член на групата ни в Трета лига.“Доволен съм, на всички се отрази тази пауза. Има какво още да желаем, добре стояхме на терена. Близо 22-ма тренираме едноразово повече от седмица, смятам групата от отбори тази есен за по-слаби, но това са само предположения. Кристиан Петров е на проби в „Нефтохимик“ /Бургас/, а Калоян Петров също не е част от отбора.“

Ето и проверките преди началото на първенството в началото на август:
08.07.20г. Розова долина – Созопол (в Твърдица)

15.07.20 г. Янтра (Габрово) – Розова долина ( в Габрово)

18.07.20 г. Розова долина – Карнобат ( в Твърдица)

22.07.20 г. Розова долина – Несебър ( в Твърдица)

25.07.20 г. Загорец ( Нова Загора) – Розова долина ( в Нова Загора).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram