Гимнастичките на Казанлък грабнаха купа от държавното за финал на сезона

Състезателките по художествена гимнастика от клуб „Розова долина“ , девойки старша възраст, направиха най-големия подарък за своите треньорки Мариала Ламбова и Милена Калайджиева, спечелвайки купа от участието си в държавното първенство, Б кагегория. „Щастливи и удовлетворени сме от представянето на СК „Розова долина“ в държавното първенство за ансамбли, което се проведе в София. Днес ансамблите ни ДМВ и ДСВ успяха да ни накарат да се гордеем с работата на треньори и състезателки“, съобщават от клуба.

За съжаление, втори отбор на ДСВ не можа да намери място в осмицата. Никол Братованова, Никол Карагьозова, Стефани Маринова, Румина Николова и Габриела Чакръкова останаха 10-и от 23 ансамбъла. Виктория Паскова, Елеонора Буковска, Магдалена Петкова и Йоана Чолпанова – първият отбор на „Розова долина“, с красивото си съчетание с обръчи заслужиха второ място на стълбичката и сребърните медали от тазгодишната надпревара.

Младите грации Николета Иванова и Катерина Христова (девойки младша възраст), също стъпиха на почетната стълбичка, класирайки се трети от 37 отбора. Четвърто място за представителките на казанлъшкия клуб, на метри от медал останаха момичетата ни при жените.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram