В очакване на медалите

0
827
Парламентарни избори 2021#

В Пловдив по-късно днес се очаква да бъдат връчени медалите на шампиона и вицешампиона в дамското първенство по волейбол. Това ще стане, но при успех на отбора на „Марица“ над състава на „Казанлък“. Пловдивчанки водят до момента с една победа. Ако домакините повторят успеха си от преди дни, първенството ще завърши с церемония по награждаването. Предвид показваното до момента, „Марица“ Пловдив е на път да спечели поредната си шампионска титла, а за „Казанлък“ вицешампионската ще бъде историческа. До сега, състав на женския ни отбор не е печелил толкова високо отличие.

При победа на „Казанлък“ тази вечер, предстои трети двубой между съставите. Играе се до две победи от три срещи.

На двубоя за титлата тази вечер отново няма да има публика, но ще може да го гледате на живо в официалния канал на клуба домакин. Мачът ще бъдат предаван и по телевизия Б1Б Спорт.

Гледайте финала на сезона при дамите на :

На 14 април от 17,30 часа

 „Марица“ – „Казанлък“ – пряко по Б1Б СПОРТ и на www.b1bsport.bg

 -През сайта https://volleymaritza.bg

 -И на : https://www.youtube.com/watch?v=AW1QuXV4viI

Шампионите и призьорите в Суперлигата по волейбол за мъже и в женската „Демакс лига“ за сезон 2020/2021 ще получат уникални медали на финала на надпреварата. Златните, сребърните и бронзовите отличия представляват своеобразна волейболна топка с българското знаме на нея и са базирани на логото на Национална волейболна лига. Те са разработени по идея на Национална волейболна лига съвместно с „Бест спорт къпс“.

Бронзовите медали извоюва ЦСКА, който завърши на второ място в редовната фаза на „Демакс лига“, но бе отстранен от „Казанлък“ в полуфиналния плейоф.