Община Павел баня взе участие в конференция под надслов “Стара Загора срещу кризата” в рамките на националната кампания “Заедно срещу кризата”.

Община Павел баня взе участие в конференцията, организирана от Община Стара Загора, в-к “Стандарт” и министерството на икономиката и министерството на труда и социалната политика, която днес се провежда в Стара Загора.

В хода на дискусията бе поставен акцент и върху развитието на туризма в региона в условията на пандемичната обстановка. “Легловата база в хотелите на територията на община Павел баня е заета на 43%. Дори има хотели, които достигат почти 60% ползване на легловата си база. Разбира се, при спазване на изискванията и мерките за безопасност в условията на коронавирус”, заяви зам.-кметът Йордана Енева. Тя допълни, че е оптимист за бъдещето на туризма в региона и припомни, че община Павел баня бе една от общините, които се възползваха от социалните мерки, предприети от Правителството. Днешната дискусия се провежда под надслов “Стара Загора срещу кризата” в рамките на националната кампания “Заедно срещу кризата”.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram