Как можете да гласувате за Царица Роза 2021 на Павел баня

Инструкции за гласуване за Царица Роза  – Павел баня 2021

На 09.06.2021 г. в 09:00 часа стратира онлайн гласуването в конкурса Царица Роза – Павел баня 2021. 

За короната ще се борят 12 претендентки, а самото онлайн гласуване ще продължи до края на спектакъла в четвъртък вечер – резултатите ще бъдат ясни минути след края на 3-ия кръг.

Как ще се гласува обаче? – В прикачените снимки може да видите общо четирите страници, които всеки от вас ще види при своето гласуване. Не е прикачена само още една страница – тази, на която системата ще ви представи как сте гласували и ще изведе въпрос дали сте сигурни във вота си.

Ето и инструкциите накратко:

1. Отворете посочения линк (той ще бъде видим от утре);

2. Стартирайте гласуването с бутона „Start“ (в превод: Започни);

3. На екрана ще се появят снимките на всички 12 претендетки. Изберете една от тях чрез единично кликане върху самата снимка. При избирането полето ще се оцвети в синьо. Натиснете „Следващ“, за да преминете към следващата страница.

4. Втората страница съдържа бутон, с които удостоверявате, че не сте робот. Кликнете върху празното бяло квадратче, след което натиснете „Прегледайте и изпратете“.

5. На финала ще може да видите вашия избор и да се убедите, че всичко с него е наред. След като сте уверени, че сте направили точния избор, натиснете бутона „Изпращане“. Ако се колебаете, може да се върнете назад и да поправите своя вот.

6. Вашият глас от това устройство е отчетен. Може да подкрепите своята фаворитка за царската корона само по веднъж от едно устройство (телефон, таблет, лаптоп, настолен компютър и тн.)

Коя е Царица Роза 2021 ще стане на 10.06.2021 г. Тогава на лятната сцена на площад Централен в 20:00 ч. ще започне конкурс – спектакълът за Избор на Царица Роза. На него ще бъдат представени и кандидатите за Цар на минералната вода. Гласуването за Цар също ще е онлайн и ще започне на 11.06.2021 г.

Кандидатките за Царица Роза можете да видите тук:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram