Заповедта на кмета в Павел баня се изпълнява безусловно

Безусловно се изпълнява заповедта на Кмета на община Павел баня Иса Бесоолу за строги мерки по опазване на живота и здравето на населението от вирус COVID – 19.

Извършени са проверки по хотелите. Всички хотели и балнео хотели не приемат туристи.  

Обработват се с дезинфектанти обществените територии, паркова мебел, детски и спортни съоръжения. Общинска администрация, макар в намален състав с цел превенция, обслужва гражданите, като в сградата са обособени два входа – по един за граждани и служители. 

 Кметовете по населени места информират за пристигнали в общината граждани от други държави. Извършват се постоянни проверки дали дошлите лица спазват карантинния срок. Действията се извършват с помощта на Полицейски участък – Павел баня. 

Кметът на общината Иса Бесоолу и екипът му призовават гражданите – „Пазейки себе си, да опазим здравето на околните! Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!” 

 Напомняме на всички, при редене на опашки, да спазват дистанция от поне 1 метър, както и да сигнализират на тел.: 112 за струпвания на граждани на едно място.

Само заедно можем да се справим с COVID-19.  Всеки един от нас е отговорен за тази борба. Нека бъдем дисциплинирани. Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете  се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram