Миглена Филипова, Тулово: Ще работим прозрачно, законосъобразно и почтено

#Тулово. Въпросите на жителите са много, за тяхното решаване трябва да се започне още в първия ден след изборите. Няма област от обществения живот, която да е без проблеми в община Мъглиж. Това се отнася и за инфраструктурата, и за канализацията, и за чистотата, и за водоснабдяването, и т.н. Трябва да спрем политиката на кърпеж от избори на избори. Тези дни сме свидетели как се насипват пътните настилки в махалите. Според хората това е недопустимо, прави се открита предизборна кампания с нашите пари от името на един кандидат: и то в условия на спешност, точно в месеца на изборите за кмет на общината, чрез обществени поръчки за стотици хиляди лева за ромските квартали на Мъглиж и Тулово.

С рязане на асфалт, чакълиране на улици и строително-монтажни дейности, се набират избиратели, а ние искаме отношение на властта към всички жители. Ние искаме да се решават въпросите дългосрочно, бързо и навреме, категорични са хората.Ние от БСП, искаме законност и ред, за да живеят и туловци спокойно и сигурно. Като сме заедно ще решим всички важни проблеми и ще променим облика на общината.

Още от понеделник започваме разговорите с жителите на всяко населено място за първите решения по дългогодишните проблеми.

Въвеждаме изнесени приемни на общинското ръководство.

Ще работим прозрачно, законосъобразно и почтено.

Приемаме поръченията отговорно и ще изпълня поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас, доверете ми се на 28 февруари, за да управляваме заедно и в диалог, за да променим облика на Тулово и общината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram