Миглена Филипова: Мъглиж има нужда от компетентна и прозрачна местна власт в интерес на всички ни

Започна предизборната кампания за частичния местен избор за кмет на община #Мъглиж на 28 февруари. С това и политическите разговори за моите съграждани станаха основни. Най-доброто е, че хората имат предложения за решения на проблемите в общината.

Отворих специален регистър за активните мъглижани с идеи и знам, че най-успешно се управлява, когато всички участват и имат добри намерения за родния ни край.Готова съм да работим честно и професионално, обединени и сплотени.

Така ще превърнем общината в уютно, подредено, чисто и безопасно място за живеене.

Ще насърчавам всяка инициатива, която цели да преобразява Мъглиж, да е с грижа за възрастните и децата и да върне младите тук.

Ще управляваме открито и почтено. Доброто управление се гради чрез диалог, отговорност и взаимно доверие. Мъглиж има нужда от компетентна и прозрачна местна власт в интерес на всички ни.

Както аз обичам Мъглиж, знам, че и моите съседи, съученици, приятели, близки, познати и непознати, израснали, учили и продължаващи да живеят тук, обичат това скъпо подбалканско градче и селата край него. Обичаме да пулсира сърцето ни в онзи спомен, когато тук бяхме много и имахме мечти. Днес те са с европейски размери и ние сме длъжни да преобразим така общината, че да се изравним по другите народи.

Желанието на мъглижани за промяна в общинското управление и развитие на условията за живот ме мотивираха да се кандидатирам за кмет. Да се хванем за ръце и да покажем, че можем да постигнем промяната стъпка по стъпка и както ни поучава историята – само обединени сме били успешни!Ще се радвам да запазим добрия тон с моите опоненти в дните на кампанията! Благодаря на всички, които ми звънят и желаят срещи с мен и с членовете на коалицията, която ме издигна „БСП за България“!

Номерът ми в бюлетината е 9! Очаквам вашата подкрепа!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram