Инж.Златко Острешев: Промяна, за да подредим общия ни дом

инж. Златко Острешев

Скъпи съграждани,

приятели,

 Включих се в предизборната кампания  за кмет на община Мъглиж най-малко по две причини. Първо,Мъглиж е моят роден град , който никога не съм напускал. Тук са родителите ми, приятелите от детството, тук израсна синът ми. Затова наричам Мъглиж моя дом. А знаете за българина домът е свещено място-там човек трябва да се чувства най-уютно и да бъде спокоен, и щастлив.

Второ, но не на последно място, много мои приятели настояваха да се хванем заедно и обединени да подредим нашия общ дом , обединени да го направим по-добро място за живеене на всички.

За съжаление, Мъглиж изостава от европейски облик на красиво подбалканско градче,общината е застрашена от обезлюдяване и нисък социален статус на населението.  Това не бива да продължава!Имаме нужда от промяна  и ново управление- публично и прозрачно, компетентно и в интерес на всички жители!

Нека никой не си мисли, че това ще стане лесно! Но може  на 28 февруари да направим първата стъпка- да застанем срещу статуквото като ме подкрепите с бюлетина №16. Аз съм граждански кандидат- зад мен застана Местна коалиция Движение България на гражданите-ДВЖЕНИЕ 21 и НДСВ, както и Гражданската платформа „Изправи се.БГ”. Това са обединения , които искат промяната в страната да започне от общините, ние можем да дадем пример и Мъглиж  да бъде пръв!

Подкрепете ме с бюлетина № 16! С вашия глас – за по-доброто настояще и бъдеще на община Мъглиж!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram