Инж. Златко Острешев: Млад екип ще управлява община Мъглиж

инж. Златко Острешев

Вече съм водил разговори и млади хора са готови да се включат в екипа, с които ще управляваме община Мъглиж след изборите.Това са доказани професионалисти в своята област, които досега не са участвали в мeстната власт. Разчитам на тяхната енергия и нова визия за развитието на Мъглиж и селата, съобщи инж. Златко Острешев, кандидат за кмет на община Мъглиж.

„Разбира се, гръбнакът на администрацията остават всички компетентни  кадри, без чиято професионална експертиза не бихме могли да вървим напред. Уважението ми към тях е заради натрупания опит и знания, на които трябва да се опираме и да ползваме, уточни той

В своята предизборна програма кандидатът с бюлетина №16 предлага инициативи, с които повече млади хора да остават в родния край. Негова идея е да се срещне с абсолвентите от висшите училища, родени в общината, и да обсъди с тях възможностите да работят в интерес на местната общност. «Ако привличем инвеститори и развием СПА, еко и аква туризма, ще има повече работни места за младите. По-добрите транспортни връзки, по-доброто здравеопазване пък биха накарали много млади семейства да се замислят дали да предпочетат спокойствието на Мъглиж пред неудобствата в големия град.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram