Корнелия Нинова се срещна с кандидат-кмета на БСП за Мъглиж

 Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна с кандидат-кмета на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ за община Мъглиж Миглена Филипова.  Двете обсъдиха предизборната кампания на левицата и в частност предложенията на Филипова към хората от общината.

На 28 февруари в подбалканската община ще има местен частичен вот за кмет. Изборите се наложиха поради преждевременната смърт на досегашния кмет.

По време на срещата Корнелия Нинова поздрави Миглена Филипова за предложенията й в предизборната платформа в сфери като социалната политика, образованието и инфраструктурата. Лидерът на левицата даде положителна оценка на социалната програма на кандидата за кмет – мерките за подпомагане на социално слабите, младите семейства, пенсионерите, както и малкия и среден бизнес.

“Подкрепям усилията на Миглена Филипова да превърне Мъглиж в по-добро място за живеене”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова и пожела успех на Филипова на предстоящите избори на 28 февруари.

Линк към новината на официалния сайт на БСП:https://bsp.bg/news/view/19293-korneliya_ninova_se_sreshtna_s_kandidatkmeta_na_bsp_za_myglij.html

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram