Кметът на Овощник, Иван Колев положи клетва

Уважаеми жители на с.Овощник, благодаря Ви че за пореден път казахте не на страха , не на корпоративният и на купеният вот. Благодаря Ви че ме подкрепихте с което доказахте, че в Овощник изборните манипулации не вървят. За пети път се явявам на избори но толкова гнусна, долна и отвратителна кампания до сега не е била. С цената на всичко и въпреки всичко – агресия, натиск и наглост. Спирам до тук защото те вече са минало, а ние като отговорни хора трябва да мислим за утрешния ден, за поетите обещания, за дадените думи. Оставам отворен към всичко позитивно, ще разчитам на всички Вас и ще продължа да работя с всички мои сили и възможности за просперитета на нашето населено място. Знам че когато сме заедно, когато сме единни няма невъзможни неща. Бъдете всички живи и здрави!

Кметът на село Овощник Иван Колев встъпва в поредния си мандат след Местни избори 2019, след като спечели срещу кандидата на ГЕРБ.
Той бе издигнат от „БСП за България“ и заема поста след балотажа, избран с 438 гласа от 869 подадени действителни бюлетини.
Иван Колев успя да се пребори успешно и така стана единственият кмет от левицата в община Казанлък сред останалите си колеги в 19-те населени места, където седем от постовете заемат кметове на ГЕРБ, трима от ДПС, двама независими, и по един от ВОЛЯ, АБВ и Възраждане. Очаква се в селата Средногорово и Горно Изборово да бъдат назначени наместници.
Кметът на Овощник започва петия си мандат.
БСП спечели девет мандата в новия Общински съвет на Казанлък, с пет повече от предходния и е втора политическа сила.

Днес кмета Иван Колев положи клетва!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram