24-годишен с опасност за живота след катастрофа на Хаинбоаз

0
6

На 28.12.2017 г., около 13:45ч., по път ІІ-55, от гр. Велико Търново за гр. Гурково, се е движил лек автомобил „Хонда“, управляван от  50-годишен водач от Бургас.

На около 5 км северно от Гурково поради движение с несъобразена скорост с пътните условия – мокра пътна настилка, на десен завой, водачът изгубил контрол над автомобила, който навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в движещия се срещу него лек автомобил „Рено Меган“, управляван от 53-годишен мъж от Велико Търново.

В резултат на удара са пострадали пътуващите в л.а. “Рено“ – жена на 54 г. е получила  фрактура на дясната ръка, обслужена е амбулаторно и е освободена,  без опасност за живота; мъж на 24 г. е получил фрактура на фронтална кост на челото, оставен е за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота; жена на 26 г. е получила натъртвания по тялото, прегледана е и е освободена, без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателен резултат и за двамата. Образувано е досъдебно производство.

 

Коментари от Фейсбук