Спиращ дъха благотворителен концерт за Никол

3374 лв. Толкова пари събраха учениците от XII А клас на благотворителният концерт „Да помогнем на Никол”. Препълнена до краен предел залата във Военния Клуб се оказа недостатъчна да побере всички желаещи да гледат концерта. Сред гостите на концерта беше и бащата на Никол, който не скри емоциите си и благодари на организаторите за това, което правят за неговата дъщеря.

С много разнообразна програма младежите се бяха постарали нито за миг публиката да не скучае. В концерта взеха участие: Мария Ангелова от XII б клас; Преслава Дончева от II в клас; Народен състав „Славейче” при НЧ „Пробуда”, с. Копринка; Никола Иванов, Вокална група Black and white; Мажоретен състав „Антим”; балет „Дива денс”; театрална група „Нашенци”; Йоана Добрева, Гайдарчетата на Антим с ръководител Тодор Говедаров, Antim Music band и учениците от XII А клас.

Парите бяха преведени по банков път в сметката на Никол. Те бяха събрани от билети и два благотворителни базара организирани от ученици в СУ „Екзарх Антим I”.
Ако и вие искате да помогнете на Никол в борбата й с жестоката диагноза Сарком на Юинг, можете да го направите банков път или чрез PayPal.

IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34 BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF
Никол Йорданова Георгиева

PAY PAL: nadq_2009@abv.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram