Времето днес

Днес преди обяд ще бъде облачно. В следобедните часове облачността над Западна България ще се разкъса. Ще духа слаб северозападен, в Източна България – умерен северен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 0° и 5°, в София – около 2°.

В планините в сутрешните часове е слънчево само по най-високите части, но облачността ще се разкъса и намалее и над останалите райони и след обяд ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен вятър от север-североизток. Максималната температури на височина 1200 метра ще бъде минус 1°, на 2000 метра – около минус 5°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно. През нощта облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб, след обяд – умерен северен вятър. Максималните температури ще са 3°- 5°. Вълнението на морето ще бъде 1 – 2 бала. Температурата на морската вода е 7° – 8°.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Времето днес

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава облачно, на места и мъгливо време. На отделни места в крайните източни и северозападни райони е възможно да преръми. По-значителни намаления на облачността ще има над Югозападна България и планинските райони. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. Максимални температури в повечето места между 8° и 13°.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, по билата до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра – около 5°.

meteo.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram