Шампионите Тенчо и Дориан дариха средствата от благотворителна акция, започнаха нова /Обновена/

Приключи първата кампания за събиране на средства в помощ на нуждаещ се наш сънародник, съобщават от казанлъшки фитнес център, в който работят българските ММА бойци Дориан Дерменджиев и Тенчо Караенев, прославили града и страната си с успехи у нас и по света. Сумата от 250 лева, събрана чрез каса, е преведена на семейството на пострадалия при катастрофа Борис Христов. След години тренировки, рехабилитация и процедури в Русия за вливане на стволови клетки младият мъж продължава да се възстановява. Цената на лечението обаче се оказва непосилна за Борис и той разчита на благодетели от цялата страна.

„Благодарим на всички, които се включиха в благотворителната кампания!“, написаха шампионите на клуб „Аргус ММА“ във Фейсбук.

Новата благотворителна кампания на двамата треньори бе обявена днес и ще е в  помощ на 8-годишния Калоян Христов от Казанлък. Той е син на военнослужещ от Българската армия. Има множество здравословни проблеми.
Чувстващите принадлежност към българското общество, всички желаещи и имащи възможност да помогнат, могат да го направят чрез изписаната на снимката банкова сметка или касата за дарения.
Нека помогнем на малкия носител на царското име и неговото семейство!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram