Фатална жена е причината за убийството на казанлъчанина Атанас Караколев?

Жена, а не кола е вероятната причина за смъртта на казанлъчанина, гласи нова версия.

Атанас Караколев, чийто труп бе намерен в неделя сутринта от случаен минувач близо до бившия казанлъшки „Винпром”, вероятно е убит заради жена. За версията екипът на Пресс тв узна от източници, близки до починалия, пожелали анонимност.

Според нашите източници Атанас в събота вечерта отишъл на домашен купон с придружителка, с която имал връзка. На купона, обаче, влюбената двойка изненадващо и неприятно се засякла със съпруга на възлюбената на Атанас.

В любовния триъгълник вероятно е избухнал лют скандал, последван от жесток побой от рогоносеца-съпруг върху тайния любовник. Предполага се, че Атанас починал от травмите, а бездиханното му тяло било изхвърлено под „Винпром”-а, на юг от жп линията. От полицията не са потвърждавали новата версия. Органите на реда продължават да издирват виновника за престъплението.

Припомняме, че сигнал за открития труп на Атанас Караколев подал казанлъчанин на телефон 112 около 7:00 ч. сутринта в неделя. Човекът отивал на работа и се натъкнал на мъртвия. Според съдебно-медицинската експертиза смъртта на Караколев е настъпила около 5:00 ч.сутринта на 7 декември. Полицията работи по няколко версии за убийството, една от тях, че починалият е бил блъснат от автомобил, чийто водач след това избягал от местопроизшествието.

Атанас бил женен, но от доста време бил разделен с жена си, има дъщеря, която живее в Бургас. Вчера погребаха нелепо починалия, чиято смърт засега остава неизяснена.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram