Търг разкрива опасни връзки във властта

Ето това е моралната Галина Стоянова и нейното отворено управление:

Преди 2 месеца Община Казанлък организира търг за продажба на общинска собственост в село Бузовград. Касае се за автобусната спирка и барчето към нея. Този търг е устроен само привидно, тъй  като никъде не е публикувана обява .

На търга се явява жител на  старозагорското село Хрищени,  за когото малко по-късно става ясно, че е подставено лице за участие в мнимия търг. Въпросният  мъж е кум на кмета на село Бузовград, Михаил Янушев.

Бузовградският кмет по закон няма право да играе на търга и затова от негово име се явява кума му. Естетсвено срещу жълти стотинки Янушев   чрез кума си купува барчето, което стопанисваше до преди да стане да кмет.

За успешното „провеждане” на търга и спечелването му от „правилния”  човек, „съдействал” общинският съветник от ЛИДЕР Джамал Папарланов. Той бил „пощенската кутия” по отблагодаряването от страна на Янушев към Стоянова.

Ето това е Галина – облагодетелства единствено свои хора, близки до ГЕРБ. Ако има гражданско общество,  то трябва да настоява сделката да бъде развалена.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram