Трио Тенорите: „Уникалните гласове” с Коледен концерт в Mall Galleria на 26 декември

Граждани и гражданки,

Дами и господа,

Малки и големи,

Купувачи и разглеждачи,

Гости и приятели,

Добре дошли сте на територията на най-приказното място в дните около Коледа и Нова година-Mall Galleria Стара Загора, където ви очаква пъстра и забавна бялата ни Коледна сцена. На среща ви очакват талантите на Стара Загора и Казанлък, всеки ден от 15-ти до 28-ми декември. Бъдете с нас в делнични дни от 18,30 часа, а през уикендите от 16,00 часа.

Докато пазарувате и избирате подаръци за близки и любими хора, ще имате възможността да се наслаждавате на театралното майсторство на актьорите от театър „Любомир Кабакчиев“ в Казанлък, на приказните гласове и изпълнения на групата за автентичен фолклор „Нашенци“ от град Крън, на танцовата магия, сътворена от танцьорите на зумбафитнес и зумбатомик, на талантите на младите китаристи и изпълнители от Школата за забавна песен при НЧ „Възродена Искра“.

Специално за вас, в предколедните вечери ще пее българският Том Джоунс-Иван Караиванов. Очакват ви незабравими срещи със златните гласове от вокална група „Искрица“, Казанлък.

В коледната сцена на Mall Galleria Стара Загора ви чакат още: изпълненията на джаз дуото „Джи Ем Ти Тонс“, Клубът на готините баби от Шейново, детска формация „Усмивките“ , мажоретни състави , както и виртуозите от групата за автентични танци и ритуали „Пагане“ към школа „Бага –тур“, латино ритмите на Zagora Dance 2005, кръшните хора на фолклористите от „Броеница“ .

И кулминацията! Тя не е за изпускане. Големият Коледен концерт – подарък на Mall Galleria – трио Тенорите: „Уникалните гласове“.

Не пропускайте коледната магия, с която ще ви заразят уникалните гласове на България на Георги Петров, Веселин Вачев и Борис Луков. На 26-ти декември, сряда, в 18,30 часа.

Подарете си вълнуващи коледни дни – с Коледната сцена на Mall Galleria Стара Загора !

Всеки ден от 15-ти до 28-ми декември, Ниво 2. Незабравими вечери с емоции и красота ! Най- мечтаната Коледа-сбъдната! В най- доброто шопинг място в града.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram