С любов към Шипка

Варненският бизнесмен Пламен Николов направи пореден подарък на шипченци. По повод състоялите се „Богородични празници- 2020″ в музикалната вечер – класическа и джаз музика, музикантите от Варненската опера сътвориха спектакъл на открито и доставиха радост на местните хора. Китното подбалканско градче си остава жадно за култура, дори без своя духовен храм – читалище “ Светлина“, а нуждата да се възстанови, за да върне славата на Шипка- сърцето на България, е отколешна мечта за будната общественост.

Николов, който наскоро свърза името си с дарение на стрийт фитнес площадка в модерния парк на гр. Шипка, получи тематични подаръци от кмета Василка Панайотова, която се отблагодари за щедростта и жестовете на приятелство с икона на Богородица, и картина от Деница Добрева – местен художник, която представи фотоси на част от своята последна изложба „Пясъчно зърно“ .

Вълшебната вечер завърши с празнична заря подарена от г-н Кънчо Кутев – Изпълнителен директор на фирма „Зегерови пръстени и пружини“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram