Стефан Коев: Оставете ТЕО на мира!

Дами и господа, Обръщам се към ръководството на Прес ТВ Телевизия с молба да организирате предаване, в което да се чуе мнението на доволни от работата на Теодоси Теодосиев родители!

От известно време простотията се е обединила и прави подписка за отстраняването му от работа. Тео е принуден да премине в оправдателен режим. Това е позор! Известно е, че умните хора са трън в очите на простаците. Простаците се обединяват и мачкат нагло всичко, което не удолетворява простотията им.

Дами и господа, Днес бях възмутен от предаване по Нова ТВ, в което бе изразено само мнението на недоволни от начина на преподаване на Тео родители. Трябва да се чуе и друго мнение. На доволните ! Ако разбира се има и такива. Познавам го и се притеснявам, че е подложен на такива атаки!

Нека да бъде уточнено: В Математическата гимназия по какви учебници са принудени да учат. Искам да кажа, че едва ли министерството се е погрижило да има учебници за елитни училища. Поради това Тео е принуден да води обучението без да се съобразява с одобрените от министерството учебници. Аз съм завършил математическа паралелка преди създаването на математическата гимназия. Още тогава учебниците и учебните програми не съотвестваха и предователят ни по математика ни бе дал списък на учебници, които да си намерим, за да се води обучението на ниво. Родителите, които сутринта недоволстваха от Тео изявиха желание той да води обучението по одобрените учебници и учебни програми. Сигурен съм, че тези учебници и програми не са съобразени със статута на училището – Елитно! Тези родители да прихвърлят децата си в не елитно училище и да оставят Тео на мира !

инж. Стефан Коев, Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram