Сочен за убиец на Баретата стяга своя наркобанда

Посоченият от Цветан Цветанов за участник в покушението срещу Златко Баретата – Росен Драгнев стяга собствена наркобанда. Агресивният бабаит, известен още и с прякора Капитана е готов на всичко, за да оглави бригада за продажба на дрога, разкриха пред Агенция ПИК източници от ъндърграунда.
Капитана бе задържан на 10 февруари заедно с още трима мъже от Казанлък от служители на ГДБОП. Тогава в характерния си стил Цветанов побърза да се похвали, че зрелищните арести са свързани с опита за убийство срещу Златко Баретата пред централния вход на Съдебната палата. Твърдеше се също, че Капитана е искал да ликвидира Баретата, защото не искал да му връща 3 милиона лева от бизнес с горива.
От Софийската градска прокуратура, обаче уточниха пред медията ни, че Драгнев и останалите трима оковани в Града на розите са прибрани от антимафиотите по съвсем друго дело, което се води в Специализираната прокуратура.
„Росен е изключително амбициозно и опасно момче. След отсъствието на Брендо, Таки, Сако и Катерицата на наркопазара има вакуум, който той иска да запълни“, обясниха пред ПИК от подземния свят./Агенция ПИК/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram