Социалистката Бресковска: Терзиев, оттегли се, ако си мъж!

Оставката на местния временен председател на БСП бе поискана преди час от социалистката Мария Бресковска –Стоянова.

Чрез профила си в социалната мрежа Стоянова призова Николай Терзиев да се оттегли:

Като член на казанлъшката организация на БСП смятам, че човекът който кара организацията да се тресе от скандали и да бъде тема на коментар с отрицателен знак, трябва да прояви мъжество и да се оттегли.

Не искам да се срамувам, че съм част от БСП, не искам да ми казват, че сме партия на червените бабички и такава ще си останем, щом като не приемаме почти 200 нови членове в активна възраст!

Какъв е проблемът? Ако хората виждат в лицето на Н.Терзиев лидер на партията в града те ще го изберат, би следвало да не се страхува, а да се опита да спечели симпатиите на новите членове, но това няма как да стане като отказва да ги приеме!“

Припомняме, че в материал на Пресс ТВ вече разказахме, как временният председател на БСП в Казанлък Николай Терзиев вероятно твърде грубо е нарушил устава на партията и е възможно тенденциозно да е подвел Националния съвет.

Терзиев предизвика скандал в общинската организация с отказа си да впише в регистрите на партията 188 новоприети членове и въвлече съпратийците си в поколенческо противопоставяне.

Вътрешнопартийното напрежение стигна до „Позитано“ 20, откъдето извършват проверка на случая с невписаните от Терзиев 188 новопостъпили. Очаква се днес до края на деня Контролната комисия да се произнесе.

Поискалата оттеглянето на Терзиев Бресковска-Стоянова е член на МО на БСП, тя бе кандидат за кмет на столетницата в Овощник.

Breskovska

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram