Село Розово не е гробище. И няма да бъде!

Село Розово е гробище, според казанлъшката ГЕРБ. Активисти на партията публикуваха снимки, на които се вижда табло за обявления с некролози и предизборен плакат на кандидата за кмет на Община Казанлък, издигнат от БСП – инж. Стоян Петров.
В текст към снимките се твърди, че това е гробището на селото и се правят внушения с цел дискредитиране на кандидата на левицата.
Фрагментарните снимки и маниерният текст приличат на опит за недорасла манипулация на хората, тъй като въпросното табло за обявления не се намира нито край, нито в гробище. Таблото е в самия център на село Розово. То е традиционното място за съобщения.
Единственото, което може да се признае в този истеричен пасквил е метафората, която авторът и фейсбук-труженик на ГЕРБ е използвал.
Вероятно е имал предвид, че красивото иначе казанлъшко село, по времето на управлението на ГЕРБ може да се смята за превърнато в гробище – некролог до некролога на центъра, празна детска люлка, преливаща от фекалии канализация, надупчени улици и едва по 8,50 лева на глава от населението, отпускани от 60-милионния бюджет на Община Казанлък.
Ако не пазите достойнството си, фейсбук-активисти от ГЕРБ, поне запазете това на хората от село Розово. Хората са по-важни от политиката. Хората са политиката.

Предизборен щаб на БСП за България-Казанлък
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram