Румяна Друмева, председател на БСП-Казанлък: Стига толкова!

Изказване пред събранието-концерт с гост лидерът на БСП Корнелия Нинова в Казанлък на 13 октомври

БСП на политически партии и граждани предложи единение. Ние не дамгосахме с партиен печат тази визия. Защото всеки един от нас желае да види усмихнати хора в този град. Желае да види публично и ясно разпределение на целия финансов ресурс. Желае да види отговорни управници, а не само канцеларски плъхове.

Омръзна ми да тънем в неяснота и липса на информация. Омръзна ми да задаваме въпроси, които остават без отговори. Време е за промяна! Щастлива съм че стоя тук до толкова именити наши съграждани.

Няма по силна кауза от тази, която ни обедини – да върнем Казанлък на казанлъчани!

Да не се налага Казанлък да се прочува с бюджет на срама, както се случи тази година. Кой здрав разум и нормален наш съгражданин би подкрепил 550 хиляди лева от бюджета да отидат за дейностите за дотиране на отпадъци, при положение, че нашата партия имаше предложение този ресурс да бъде инвестиран в нашите деца. Да бъдат подпомогнати младите семейства, за безплатни детски градини. Това е реалната помощ. Кой разумен човек не би подкрепил тази идея. Всеки разумен, но извън властта. Ето защо властта не е самоцел, а средство на едно управление, което да посветим на нашите съграждани.

Призоваваме ви не просто да гласуваме, а да направим избор на кого ще дадем нашето доверие. Не трябва да допуснем да бъдем четири години отново приспивани от фабриката за илюзии. Стига толкова!

Казанлък на Казанлъчани! Ние се събрахме! Нека се единим сега!

За първи път след повече от 10 години лидер на БСП посети Казанлък на голямо събитие. Председателят на левицата Корнелия Нинова участва в препълнена зала на събрание-концерт в подкрепа на кандидата за кмет инж. Стоян Петров, кандидатите за общински съветници и кметове по населени места, издигнати от „БСП за България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram