Рекламите на „Ефбет“ сред постиженията на местния парламент, според председателя му

820 решения са приети от Общинския съвет на Казанлък на 45 заседания от началото на мандата му през есента на 2019 г. , сочи отчетът на местния парламент, изготвен от председателя му Николай Златанов. Документът ще бъде обсъждан утре на поредното заседание на Съвета.

Според данните в него постоянните комисии са провели 48 заседания, на които са се произнесли с
521 становища. Съветниците са изменили 7 наредби и са гласували 2 правилника.

Няколко са решенията, приети през последното 6-месечие, които са с особена обществена значимост, твърди в отчета председателят на местния парламент Николай Златанов. Той посочва решението за подпомагане с 250 000 лева за ремонт на отделението по хирургия в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ ЕООД и 80 000 лева за изграждане на асансьорно помещение в „ДКЦ Поликлиника-Казанлък“ ЕООД.
Другото важно решение, пак според Златанов, е покупката на 2 222 кв.м площ – част от парк „Розариума“, с което е възстановен паркът в първоначалния му вид.
„С Решение № 795/17.10.22 г. бяха предоставени на Футболен клуб „Розова долина Казанлък“ общински рекламни площи за разполагане на рекламни материали на „ЕФБЕТ“, с което осигурихме спонсорство за клуба, в размер на 250 000 лева, за срок от 5 години“, подчертава още Николай Златанов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram