Представиха общинското ръководство на „Движение България на гражданите”

Общинското ръководство на партия Движение България на гражданите бе представено на пресконференция в Казанлък. На срещата с медиите присъстваха Христо Ангеличин от Националния съвет на „Движение България на гражданите“ и областният координатор на партията за Стара Загора Калоян Дамянов. Начело на местното ръководство е 28-годишният Симеон Георгиев, завършил висше образование международни отношения и политически науки, женен с едно дете. Занимава се с частен бизнес, свързан с възобновяемите енергоизточници в региона. В състава на общинското ръководство влизат още Станислава Балканска -началник-отдел Европейски проекти и програми в Община Казанлък и председател на Френски културен център

Алианс Франсез в Казанлък, Лина Попкръстева – управител на фирма за международен транспорт, Валентин Генчев – собственик на фирма за компютърна техника, Тотка Гечева – магистър по здравен мениджмънт.

Административен ръководител на здравен център, учителят Марин Ангелов и Слави Славов – графичен дизайнер. При представянето на състава на новото 7-членно ръководство стана ясно, че само един от избраните има политически опит. Самият председател на общинската структура Симеон Георгиев коментира, че няма опит в политиката.

От „Движение България на гражданите“, заявиха ще сформират и работна група, която да направи анализ едногодишния мандат на кмета Галина Стоянова, а също така ще се следи и дейността на ОбС в Казанлък. От партията коментираха, че е необходим около месец и тогава могат да се очакват реални действия от организацията.

По време на пресконференцията бяха засегнати още редица въпроси, сред тях и темата относно бойкотирането на референдума.

Над 10 000 са членовете на партията на национално ниво към момента, над 600 са те в областта.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram