Пламен Караджов, БСП: Българската социалистическа партия е готова да управлява

Аз съм част от тези хора, които в последните 10 години водиха битка с организираната престъпна група ГЕРБ на местно ниво. Хората, които водиха битка срещу безобразията и схемите им, част от хората, които ежедневно бяхме мачкани. Въпреки всичко, по изборните битки бяхме от хората, които не се страхуваха да влизат дори и в най-отдалечените махали, за да се борим с изборните манипулации. Това каза делегатът от Казанлък Пламен Караджов по време на 50-ия юбилеен конгрес на БСП, съобщиха от пресцентъра на партията.

Караджов описа промяната, която партията е претърпяла в последните 4 години, с думите: „Промяна, която утвърди БСП като категорична опозиция, като говорител на истината за пошлото управление и задкулисието, като единствен изразител на волята на народа, която ясно се заявява вече от 80 дни на площада, а именно, че България се нуждае от промяна.“.

Делегатът коментира и избора, проведен на 12-ти септември, като събитие, в което цялото общество бе вперило поглед в очакване. „Очакване БСП да се прочисти от зависимости. Да покажем, че ние нямаме чекмеджета с пачки“, обясни той.

„Тези два дни на Конгреса хората очакват нашата енергия за промяна да изведе политическите приоритети на БСП. С тях ще покажем на обществото, че Българската социалистическа партия е готова да управлява така, че младите хора да не напускат страната. Възрастните да живеят достойно старините си, дори и в най-отдалечените села. Предприемчивите да могат да инвестират в родината си, трудещите се да получават европейско заплащане, а децата ни да си представят бъдещето си в България“, обясни той.

В заключение Пламен Караджов пожела успех на Корнелия Нинова в новия мандат и успех на делегатите на Конгреса, да отговорят на очакванията на обществото.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram