„Паразитната“ връзка Иван Ганчев Иванов+Галина Стоянова разкриват списъците на Цветан Василев?

Иван Ганчев Иванов, казанлъшки бизнесмен, е придружавал вероятно кмета Галина Стоянова на срещата при Цветан Василев на 31 юли 2013 г. в централата на КТБ. Към неговото име сочат запознати, пожелали анонимност, както и някои факти, разкриващи топлата връзка между Иванов и Стоянова.

Името му е  до това на Стоянова в списъците на „паразитите”, посещавали банкера в офиса му, списъци, които бяха разпратени към медии и предизвикаха бурен скандал само преди няколко часа.

Свързахме се с Иван Иванов, за да разберем лично от него той ли е съпътствал кметицата по време на срещата й с Василев. Бизнесменът не потвърди, но и не отрече. Посъветва ни да не се занимаваме с „глупости”:

-Вие ли придружавахте г-жа Стоянова на 31 юли 2013 г. при Цветан Василев?

Ив.Иванов: Спрете с интригите, отразявайте проблемите, не стигайте нивото на някои хора…

-Вие ли бяхте с Галина Стоянова на 31 юли 2013 при Цветан Василев?

Ив.Иванов: Не се занимавайте с глупости, бъдете по-сериозни хора!

Вие ли бяхте на срещата ,г-н Иванов?

Ив.Иванов: –………/Иванов прекъсна разговора/

 

Кой е според справка в Интернет Иван Иванов?

 

 Иван Ганчев Иванов – собственик и управител на „Юнимет” ЕООД

–    Роден на 13.01.1958г. в град Казанлък, България;
–    1972 – 1977 г. – Специалност „Електрообзавеждане на промишлени предприятия”, Техникум по механотехника „Цвятко Радойнов” (сега ТМЕТ „Иван Хаджиенов”), гр. Казанлък, България;
–    1981 – 1985 г. – Бакалавър Специалност  „Елементи на полигонните установки”, Държавен технически университет „Тулски Политехнически Институт”, гр. Тула, Русия
–    1985 – 1988 г. –  началник цех в оръжеен завод „Арсенал”, гр. Казанлък;
–    1988 – 1991 г. – Магистър Специалност „Международни икономически отношения / Икономика на външната търговия”,  „Академия за Външна Търговия”, гр. Москва, Русия;
–    1991 – 1999 г. – Собственик и управител на „Россия” ЕООД;
–    1999 – сега – Собственик и управител на „Юнимет” ЕООД.

 

 

През октомври 2012 г. Иван Ганчев Иванов посещава побратимения ни руски град Толиати като бизнесмен, част от делегация.  Руските медии съобщават за предстоящото посещение, обявявайки го за официална бизнес-визита от българския град-побратим Казанлък. Поканата е от кмета на Толиати и администрацията му, пишат руски сайтове. Обявена и програмата на пребиваването на казанлъчани-срещи във фирмата „Толятински трансформатор” и по автозаводите на града. Делегацията е приета от кмета на Толиати. За това лобирала Галина Стоянова, тя дала специални референции за Иванов на толятинския си колега.

След завръщането си Иванов странно защо обявява, че бил на частно посещение и че Галина Стоянова нямала представа за неговото пътуване до руския град.

Отрича да е проявявал интерес към руските трансформатори /описан от тамошните медии подробно този интерес/ и запазва „бизнес интересите” си в тайна. Прави го в интервю за местна медия през декември 2012г., за което има вероятност да е платил. Само седем месеца по-късно Иван Ганчев Иванов прави 15 минутно посещение с Галина Стоянова при Цветан Василев. Наесен  същата година услужливо „оглавява” и движи енергично протестите против бежанците в Казанлък рамо до рамо с кметицата.

Какво ли са свършили за една цигара време Стоянова, Иванов и Василев в последния юлски ден преди две години?

GS Vasilev podchertano

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram