Отворено писмо до Галина Стоянова: Спрете щурма срещу свободните хора!

sv styanov

 

Госпожо Стоянова,

Разбирам, че отново не се занимавате с ангажиментите си на кмет, при все че от известно време те са белязани от провала Ви на управленец и вместо да се опитате да преодолеете слабостите си на първи градски мениджър, Вие сте се заела отново с гонения на хора.

След похода Ви срещу журналиста на Пресс тв Георги Манев, където въвлякохте и прокурора Кацаров, последвалото само преди няколко дни преследване чрез подписки на Учителя Тео, днес атакувате пак, въвличайки органите, в случая полицията, за да щурмувате журналиста Светозар Стоянов. Само преди часове.

Общото между трите случая е само едно-Вашата непристойна ръка, която се опитвате да вдигнете и да стоварите със сила върху хора, чиято класа е недостижима за Вас. Различията са твърде много, за да ги изброя, но мога да спомена само няколко-и тримата мъже са талантливи, свободни, забележими с делата си, неустрашими от скверните проявления на комплексите на властниците.

Да, те са свободни и прями. Очевидно не Ви харесва директния им изказ и публичното посочване на липсите Ви от управленско и човешко естество. Разбираемо е, защото само хората със силен характер и духовни ценности не се притесняват от критиката. Понасят я с достойнство.

Това е даденост не само свише, но и въпрос на лично самоусъвършенстване. Не го виждам у Вас. Виждам как ангажирате приближени Ви лакеи с подписки и протести срещу местни авторитети. С това показвате, че сте от другата страна, там където са креатурите. Жалко!

Десислава Петкова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram