Операционна стана сцена в нов български сериал с казанлъшко участие

Началникът на ОАИЛ в УМБАЛ „Дева Мария“ д-р Николай Игнатов бе голямата изненада в премиерния епизод на „Аз и моите жени“, който се излъчва в ефира на БНТ. От лечебното заведение партнират на екипа, заснел новия български сериал, в който освен доктора с казанлъшки корени, се изявява и актьорът от Общински театър „Любомир Кабакчиев“ Димитър Живков.

Д-р Николай Игнатов е нает първоначално за главен консултант на сериала, но режисьорите виждат неговата артистичност и преценяват, че е най-добрият избор за една от сцените, пише Флагман.

Негови пациенти светкавично го разпознават и дори му пожелават успехи в новото амплоа.

Д-р Игнатов е израснал в Казанлък. Възпитаник е на Медицинския факултет в Тракийския университет в Стара Загора. През 2011 г. , по времето, когато е републикански консултант по анестезиология и интензивно лечение за България, се мести от Стара Загора в Бургас, за да оглави Отделението по анестезиология и интензивно лечение в университетска болница „Дева Мария“.  В следващите години, по собствено желание и като доброволец, д-р Игнатов взема участие в мироопазващи мисии в най-бедните и опасни места на планетата, а изключителният му професионализъм дава шанс на стотици хора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram