Община Павел баня подготвя изборните помещения за предстоящия вот

Да бъде направен ремонт на изборните помещения в общината – това разпореди преди дни кметът на Павел баня Иса Бесоолу, който днес бе на място, за да види на какъв етап са дейностите. Стана ясно, че до ден-два те ще приключат.

По разпореждане на кмета Иса Бесоолу членовете на секционните комисии в изборната нощ ще пътуват до РИК – Стара Загора с по-малки превозни средства, за да се предотврати събирането в автобусите на големи групи хора.

В общината са образувани 24 избирателни секции в т.ч 3 бр. подвижни секции, от които 2 – за гласуване на лица с трайни увреждания, 1- за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина. На територията на болница за рехабилитация – СБР-НК ЕАД, също е разкрита 1 секция от директора на здравното заведение. За всички секции са осигурени: дезинфектанти, безконтактни термометри, маски, защитни облекла, течен сапун и др. материали , съгласно указанията на държавния здравен инспектор.

С предприетите противоепидимични мерки Община Павел баня се надява изборният процес да протече нормално, спокойно и да се запази здравето на избирателите и членовете на СИК. При необходимост от отговори за организацията на изборния ден, можете да се обръщате към Районна избирателна комисия в Стара Загора или на телефон 04361 /2263.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram