Общественият посредник с призив в извънредната ситуация

Общественият посредник на Казанлък Гинка Щерева с емоционален пост във Фейсбук във връзка с извънредното положение, работата си с граждани и масовото нарушаване на карантината от една най-рисковите групи на обществото – хората в пенсионна възраст.

„Ден пореден от обявеното извънредно положение. Най-многобройната възрастова група хора пред най-посещаваната сграда на бул.“Ал.Батенберг“4, са хора над 70 години! Без предпазни средства, напиращи да влязат, да свършат набелязаното! Убедена съм,че те са самостоятелно гравитираща биологична единица, не подчиняваща се на ничии заръки, препоръки и т.н.
Иначе пропусквателният режим в сградата е регламентиран и се спазва.

Жалби и сигнали до Обществения посредник ще се приемат чрез електронната система https://www.kazanlak.bg/index.php?p=ombusman, на
e-mail: ombudsman_kazanlak@abv.bg , и на тел. 0431 98340.
В извънредната ситуация не се колебайте да продължавате да отправяте питанията и сигналите си и на лични съобщения в messenger! Надявам се да успявам да съм ви полезна!
От известно време си прилагах здравословно дистанциране в личен план, сега проумявам, че то е неизбежно и необходимо за повсеместното оцеляване!
Желая разум, добронамереност и споделеност, за да ни бъде! И дано Бог е с нас!!!“

Само заедно можем да се справим с COVID-19.  Всеки един от нас е отговорен за тази борба. Нека бъдем дисциплинирани. Да спазваме препоръките на експертите.

Грижете  се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Екип на Медийна група Вис виталис

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram