Обучения в Павел баня, Хасково и Габрово през февруари

Терапевтичен център „Светулка” завърши първото успешно за 2020 година обучение, което се поведе в Павел баня. „Знанията и добрите практики  достигнаха до още мотивирани и активни  директори и педагогически специалисти от региона. Споделеният натрупан опит от работата ни с деца и ученици допринася за общата ни мисия – развитие на  детския потенциал”, написа във Фейсбук управителят Светлана Берова.

Тя  пожела успешно прилагане на новите знания и благодари  на  участниците за интереса към  изключително  важната тема  на обучението „Идентифициране на обучителните затруднения. Комплексна подкрепа за деца и ученици с обучителни трудности. Прилагане на програми за психомоторно, познавателно и езиково развитие“

Темата, планирана и в още две сертифицирани обучения през февруари,  на 13-и – в Хасково и на 21-ви – в Габрово, е подходяща за учители – предучилищно образование, учители- начално и прогимназиално образование, логопеди, ресурсни учители, педагогически съветници и психолози. Програмата е одобрена със заповед № РД 09-1100/04.07.2018г. на Министъра на образованието и науката.

Продължителността на обучението e 16 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram