Новини от криминалния бюлетин

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са регистрирани три кражби, един пожар и два пътни инцидента. В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

Вчера, на 4 юни, около 16.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение за семеен скандал, възникнал между 67-годишна жена от с. Ягода и сина й, на 42 години. При извършване на полицейските действия мъжът отказал да се подчини на полицейските разпореждания, като започнал саморазправа с единия от служителите, откъсвайки десния му пагон. При задържането му се наложило използването на физическа сила, съобщиха от пресцентъра на полицията. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

На 4 юни около 15.10 ч. по ул. «Зора» в с. Кънчево, общ. Казанлък, поради движение с несъобразена скорост преди мост на напоителен канал, катастрофира, преминавайки през телено заграждение и падайки в напоителен канал, л.а. «Ауди», със старозагорска регистрация, управляван от 44-годишна жена от с. Кънчево.

Докато автомобила плува по течението, жената и двамата нейни спътници успяват да излязат от колата и да изплуват на брега. Автомобилът засяда на метална скара на около 200 м. след моста по течението на канала. От ПТП жената, шофирала автомобила, е получила разкъсно-контузна рана на лявата предмишница, но е без опасност за живота.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram