Новини от вас: Странно поставен знак

Казанлъчани споделят недоумение от поставен знак, който насочва движението по път в междублоково пространство в кв. „В. Левски“. Организацията на движението там е променена заради изпълняване на проект на ВиК. Във връзка с изпълнението на проекта на „ВиК“ЕООД Стара Загора в Казанлък по подмяна на водопроводна и канализационна мрежа утре (сряда, 16.03.2022 г.) в 08,00 ч. предстои въвеждането на временни промени на движението.

Ул.„Съединение“, в участъка от ул.„Москва“ до ул.„Земеделска“ ще бъде затворена за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства. Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Кайнарджа“,

ул.„Москва“, ул.„Вардар“ и ул.„Земеделска“ и ул.„ Христо Ботев“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък;

Ул.„Софроний Врачански“, в участъка от ул.„Съединение“ до ул.„Христо Ботев“ и ул.„Москва“ ще бъде затворена за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства. Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Кайнарджа“,

ул.„Москва“, ул.„Вардар“, ул.„Земеделска“ и ул.„ Христо Ботев“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък; Ул.„Цар Петър“, в участъка от ул.„Витоша“ до ул.„Александър Стамболийски“ ще бъде затворена за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Кайнарджа“, ул.„Москва“, ул.„Вардар“, ул.„Земеделска“ и ул.„Христо Ботев“ към съществуващата улична мрежа в града; ü Ул.“Александър Стамболиски“ в участъка от ул.„Цар Петър“ до ул.„24-ти Август“ ще бъде затворена за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици: ул.„Кайнарджа“, ул.„Москва“, ул.„Вардар“, ул.„Земеделска“ и ул.„ Христо Ботев“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък; Ул.„24-ти Август“, в участъка от ул.„Витоша“ до ул.„Кайнарджа“ ще бъде затворена за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението на ул.„24-ти Август“, в участъка от ул.„Витоша“ до ул.„Кайнарджа“. Ограниченията ще важат до края на месеца 31.03.2022 г. във времето от 08:00 до 17,00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram