Мустафа Карадайъ от Казанлък: На тези избори трябва да дадем ясен, силен и мощен знак към София, Брюксел и света!

ДПС (№55) представи кандидатите си за кметове на населени места в община Казанлък и листата си с кандидати за общински съветници в местния парламент. Областният председател на партията и народен представител Халил Летифов подчерта, че властта е на хората, а всички политици са инструмент за реализиране на тази власт.

На представянето присъства и Централният лъч на партията, воден от председателя Мустафа Карадайъ, който каза, че предстоящите избори ще определят посоката на развитие на общините и на страната. По думите му много хора може да са кандидати от различни партии, но много по-важно е каква политика и философия изповядват.

„ГЕРБ включиха националистите във властта, без да има нужда от това и виждаме резултата. Леви и десни, всеки, който проповядва разделение и противопоставяне и омраза към различието, знае, че не води до нищо добро в нашата страна, обясни лидерът на ДПС (№55). Карадайъ каза, че благодарение на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, ние се обединихме през 1989г. и докарахме демокрацията в нашата държава. „Вече 30 години ние споделяме политиката на толерантността и заедността. Различни хора ползват тези думички в речника си, но явно не знаят тяхното съдържание. Заедността означава да сме различни по религия и етнос, но да сме заедно. Всеки с достойнство да си отстоява своята идентичност, но заедно да градим нашето бъдеще и бъдещето на нашите деца в нашата Родина”, обяви Карадайъ.

Той подчерта, че ДПС (№55) няма да позволи на никого да противопоставя хората нито по етнически, нито по религиозен признак. „Затова на тези избори трябва да дадем ясен, силен и мощен знак към София, Брюксел и света”, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

Лидерът на ДПС поздрави община Казанлък, Павел баня и цялата област Стара Загора за постигнатите резултати на изминалите евроизбори и напомни: „С нашето обединение, сила, ценности и кадри можем да успеем и на предстоящите местни избори”.

Зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев заяви, че ДПС е мащабна организация, с много ясни виждания и цели, с много мощна структура и, както обича да казва почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган, ДПС е машина за демокрация. Нищо не може да спре нас етническите българи и православни християни да бъдем в най-патриотичната партия, каквато е ДПС (№55), каза още Цонев.

http://kanal3.bg/news/bulgaria/mestni-izbori-2019/106465-Karadaya-ot-Kazanlak%253A-Samo-v-DPS-razlichieto-ne-e-problem%252C-a-bogatstvo-%2528VIDEO%2529

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram