Методика за оздравяване представят в „Книга за всеки българин“

Авторите на „Книга за всеки българин“ Ирина Червенкова и Динко Иванов гостуват в Казанлък. Срещата с двамата автори е днес от 17:30 часа в ЛХМ „Чудомир“.

„Преминаваме накратко през историята на българите, акцентирайки не върху великите победи на канове и царе, а върху духовния принос на нашия народ за развитието на цялата Европейска култура и цивилизация. Спираме се на великите личности на богомилите, културата на древните траки, достигайки до личности от нашето близко минало и съвремие“, отбелязват за своя труд авторите на книгата.

Отбелязвайки кои са най-разпространените вредители за нашето здраве, съдържащи се в храните, лекарствата, ГМО-продуктите и навсякъде в бита ни, това което се предлага за читателите са начини за избягването на негативните им въздействия, и не на последно място, разчитането на потенциалните сили на човешкия организъм.
Именно за събуждането на този дремещ потенциал от дух и енергия, в практическата част на книгата, са описани упражненията, които двамата преподават. „С тяхна помощ, с упоритост и работа за самия себе си, всеки може да бъде здрав, спокоен, успешен и щастлив”, разказват Динко Иванов и неговата спътница в живота Ирина Червенкова.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram