Мести ли се лесният опит от тайния живот на пресния депутат Кърчев в парламентарната група на ГЕРБ?

Като бъде теглена чертата на приключилата предизборна кампания следва избирателите да  стартират очакванията как обещанията ще бъдат изпълнени.

След интензивната надпревара за преференциално събиране на точки сред определени участници от листата на ГЕРБ, се открои един. Той ще създава технически колеж в Казанлък, стадион за най-висшия ешелон на футбола-Първа и Втора лига, ще финансира селския спорт, ще прави електронни здравни карти за пенсионерите, ще въвежда промени в закони и най-вече в този за народните читалище.

Името на този бъдещ активен парламентарист е Борис Кърчев от ПП ГЕРБ. В тайния живот на гербера, в чиято биография партийното членство не е чак толкова отдавнашно,  се наблюдават действия, които по-скоро потвърждават, че той ще реализира обещанията си. Понеже му се получава лесно.

В поредица от материали екипът на Пресс ТВ разказа за поразителните умения на гербера лесно да учредява фирми-клонинги, да създава договори със задна дата и да печата неверни договори. И въпреки сделка за милиони левове фирмата му лесно да излезе на огромна загуба. И вероятно много лесно да се отърве от данъчни задължения.

Факирските способности може ли да се очаква, че ще бъдат приложени и в парламентарната група на ГЕРБ, в чийто състав ще е неизменно и бившият съуправител на кабелният оператор „Би Би Си Кейбъл“?

От десетки документи е видно как троицата управители Кърчев-Байчев-Стоянов без особен напън са продавали имот на себе си, после са продали кабелната тв мрежа, ама излезли на минус почти с 200 000 лева, междувременно си запазили правото да ползват мрежата още три години, пък продадения имот по-рано дали под наем на все още несъществуващата им фирма-наследник…

Въобще в многоточието се съдържа и още достопочтен брой лесни врътки с родното законодателство. Предстои да разкрием умопомрачителни упражнения от задкулисната биография на избрания с 3 433 преференциални гласа народен представител от ГЕРБ.

И да наблюдаваме с повишено внимание леснотата на изпълнението на обещанията.

Свързани публикации:

След „фалита“: Г-н Кърчев, имате ли нужда от финансова подкрепа?

Ще пише ли Борис Кърчев като бъдещ депутат нови закони със задна дата?

Борис Кърчев, кандидатът на ГЕРБ за Парламента, с фирми-клонинги връща времето назад и печата неверни договори

Ето неистинските документи, съставени от Борис Кърчев, кандидата за депутат от ГЕРБ

ВАСИЛ САМАРСКИ: ТАМ, КЪДЕТО СВЪРШВА ИСТИНАТА И ДОКУМЕНТИТЕ, БИТУВАТ КЛЕВЕТИТЕ

ГЕРБ ВАЖНО! ПП ГЕРБ сигнализира ЦИК за серия закононарушения от медиите на Самарски

Б.Кърчев /ГЕРБ/ цака и рекламна агенция с 600 хил.лв. Стреми се за депутат с борчове за стотици хиляди левове

Как целещият се в Парламента Борис Кърчев & компания продадоха на себе си имот под възбрана

Чичеков: „Би Би Си кейбъл“ откраднаха бизнес за милиони и си купиха индулгенцията и от ГЕРБ

Борис Кърчев се сили към Парламента след серия отблъскващи закононарушения

Господин Кърчев, ако ще ковете закони, започнете първо да ги спазвате!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram