Мариан Цонев към възрастните хора: Запазете вярата си в по-доброто бъдеще, творете красота и бъдете вдъхновители за поколенията след Вас!

В навечерието на Международния ден на възрастните хора-1 октомври,кметът на община Гурково Мариан Цонев поздрави събралите се да отбележат празника членове на Пенсионерски клуб Гурково с почерпка.ъГ-н Цонев изрази уважението си към хората в третата възраст с думи на признателност в поздравителния адрес в който се казва „Златната възраст в която се намирате неизменно е съпроводена от безценни моменти на радост и щастие. Нека винаги да сте заобиколени от любими хора с които да ги споделяте! Запазете вярата си в по-доброто бъдеще,творете красота и бъдете вдъхновители за поколенията след Вас!

От своя страна-благодаря, че сте ни възпитали като достойни хора и сте отъпкали пътеката на живота, по която днес вървим,стремейки се да изградим по-добро бъдеще за всички,идващи след нас!

Желая Ви здраве, дълголетие и спокойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа“ пожелава в заключение градоначалникът.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram