Манчоров: Без парашутисти в общинска администрация!

В партийни хранилки са превърнати общинските структури и самата община през последните 25 години, тоест, от началото на прехода. Свидетели сме на всякакви „метли“. Не бяха сини, не бяха червени, не бяха оранжеви. С тези неща трябва да се спре!

Трябва да се спре не за друго, защото решавайки проблема, примерно,  на 4-5 човека партийни другари или членове на приятелски семейства, по този начин се създават проблеми на хиляди казанлъчани.

Това, разбира се, опира до компетентността и професионализма на служителите, които работят в тази Община.

Няма смисъл да откриваме топлата вода, но този проблем, който се превръща във все по – голям, може да бъде решен с провеждането на честни конкурси за служители на определена позиция.

Това, което мога да гарантирам и със сигурност ще го потвърдят хората, които ме познават, е че при мен тези неща няма да минат.

Като казвам край на партийните хранилки искам да кажа, че нито един кадърен специалист, нито един професионалист няма да напусне общината, ако аз стана кмет, няма да напусне общината по политически причини, независимо от коя партия е. Мога да гарантирам, че нито един „парашутист“, без значение от кого са протекциите, кой настоява за него, няма да започне работа в Общината.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram