Майка призова за помощ: Нуждая се от всяка малка надежда за щастие и любов!

Габриела Стоянова призова казанлъчани да подкрепят кампанията за нейния син, който е с диагноза аутизъм и му предстои скъпо лечение в Турция. Необходими са 18 000 долара за вливане на стволови клетки, като терапия, която ще даде шанс на 8-годишния Иво да подобри своето състояние. Постът на младата жена се споделя в социалните мрежи от казанлъчани, които освен съчувствие, изразяват и желание да помогнат с набиране на сумата.

Публикуваме текста и дарителската сметка:

Здравейте, мили приятели! Днес ви пиша с ОГРОМНА молба.

Сина ми Иво е на 8 г с диагноза Аутизъм, не говори и общо взето трудно се справя с всичко. Всички терапии, които сме му правили през годините не дават нужните резултати той да се чувства добре и да води нормален живот на едно дете. От няколко места ни препоръчаха да пробваме и с вливане на стволови клетки в Турция, но сумата е непосилна за мен, а искам да направя всичко възможно моето дете да но пропилее детството си, да бъде щастлив, усмихнат и един ден да чуя ,,Мамо,,.. Сумата, която е нужна до първи ноември е 18 000 долара. Това е за 2 вливки и 15 дена престой +озоно терапия.

За това се нуждая от всяка малка надежда за щастие и любов. Вярвам, че всичко е възможно, когато си подкрепян и има кой да ти подаде ръка. Помогнете едно дете да оздравее и да получи своя шанс за пълноценен живот.

Всеки, който има възможност, може да преведе средства в дарителската сметка на детето:

BG02RZBB91551012915649

Иво Мартинов Стоянов

Райфайзенбанк Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram