Колко от Казанлък избраха да отидат до олтара на 20.02.2020 г.

Четири двойки са избрали датата 20.02.2020 г., за да се врекат във вярност. Брачни халки ще си разменят седем местни и един чужденец. На сакралната дата италианецът Масимилиано ще заведе до олтара своята любима от Града на розите.

Всички младоженци са предпочели ритуал по сключване на брак в общинската зала, съобщи експертът по обреди в местната администрация Пламена Терзиева.

Въпреки, че е делничен ден – четвъртък, особената подредба на цифрите е направила тазгодишния 20 февруари дата, предпочетена от бъдещите младоженци за сватба..

Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-добрият ден за сватба през 2020 г. заради съчетанието на нумерологията с подреждането на планетите, съобщи БТА, позовавайки се на в. „Daily Mail“.

В нумерологията двойката означава решимост и сила, а в астрологията числото две е подчинено на Венера – богинята на любовта и красотата. На 20 февруари 2020 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Това означава „силно обвързване, емоционална стабилност и реализиране на свещен съюз“.
Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на миналия век. Според Каролин Фокнър 2020 г. е година за продължаване напред.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram