Коледен базар за сакати животни все пак ще има

„Ангелска надежда“ е надсловът на благотворителния коледен базар, иницииран от Animal Hope Bulgaria-Kazanlak, който ще се проведе в края на седмицата. Събраните средства да бъдат предназначени за сакати животни, отглеждани във фондацията.

След известни препятствия от Animal Hope Bulgaria-Kazanlak се похвалиха във Фейсбук, че има магазин в центъра на града, готов да приюти базара.

„Получихме изключително мило предложение от „Плам Арт“ магазин в Казанлък с желание да са домакини на Коледния базар в подкрепа на сакатите животни във фондацията и новото място, което изграждаме за тях. И така коледния базар „Ангелска надежда“ ще се проведе при тях.

🙂 Заповядайте на 14,15 и 16 декември в прекрасното магазинче на бул. „Ал. Батенберг“ №2.

Ще има прекрасни ръчно изработени картички, късметчета и сувенири. Всички те са изработени и дарени за каузата от сръчни деца и възрастни“

 

Мисията на Animal Hope Bulgaria-Kazanlak е да помага на страдащите и изпаднали в нужда животни, да бъдат лекувани и да им бъдат намирани домове.
От 11.02.2014г с Решение N 23 на Старозагорския Окръжен Съд официално сме Фондация в помощ на бездомните животни. В нея са настанени животн,и пострадали от катастрофи, с ампутирани крайници ,слепи. Такива, които не могат да се справят сами на улицата или в общинския приют.
От фондацията активно помагат и на общинския приют с издръжка на животните – храна, медикаменти и консумативи за кастрациите, ваксини.

„Двигател“ на фондацията е Ивелина Недкова.
Желаещите и съпричастни с каузата могат да помогнат чрез дарение на: IBAN: BG41FINV91501216131262 BIC:FINVBGSF
Първа Инвестиционна банка
Фондация Animal Hope Bulgaria- Kazanlak или PayPal ivi_nedkova@abv.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram