Кметица на ГЕРБ в Казанлък, приюти сбирка на “вътрешната опозиция” на БСП! Червените скандализирани!

Фракцията „Социализъм 21 век“, която обединява т.нар. “вътрешна опозиция” на БСП и се оглавява от Георги Пирински, Валери Жаблянов и Велислава Дърева си организира сбирка в Казанлък на тема: Що е социализъм? Дотук нищо ново и необичайно, освен един дребен детайл. Домакин и основен говорител на въпросната среща на социалистите – “опозиционери” се оказа не друг, а каращата вече втори мандат кметицата на ГЕРБ в Казанлък, Галина Стоянова.

Абсурдът се съдържа и във факта, че именно срещу нея БСП – Казанлък води битка вече близо 8 години.

Както ясно се вижда от снимките на първия ред знаково е седнал председателят на БСП – София Калоян Паргов, а в сбирката участие са взели още семейство Георги и Ана Пирински, както и дясната ръка на Сергей Станишев, Явор Куюмджиев. Същият, който веднага след изборите пръв поиска оставката на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Няма налично описание.

По информация на медията ни в следствие на случката червените организации в Стара Загора и Казанлък са останали дълбоко потресени от поредния скандал създаден от съпартийците им.

“Кмет на ГЕРБ домакин и говорител на среща на вътрешната опозиция в БСП?! С тема, социализмът през 21 век?! Тези хора вече категорично преминаха границата!”, възмущават се редовите социалисти от двата града./nbox.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram