Като за последно от годината – нови медали за танцовите ни двойки

Младежите от КСТ „Роза”спечелиха медали от последното си участие в състезания на БФСТ. Бургас бе домакин на съревнование за Купа България и Открит турнир, в което имаше и казанлъшки двойки. С два сребърни медала са младежите от Клуб „Роза” Калоян Бялков и Симона Семова от турнира Купа България при юноши старша възраст. В групата на младежите с трето място на „латина” е смесената двойка на „Роза” и „Загора Данс 2005” Йоанна Шишкова и Валентин Иванов. Трети са и в Открития турнир, клас А, на „латино-американски” и при „стандартни танци”. Медал от Открития турнир спечелиха Стоян Петров и Десислава Тенева, на „стандарт”при младежи.

Последното излизане пред публиката за танцуващите двойки на клуб „Роза” е в сряда, когато се провежда традиционния коледен бал за възпитаниците на Петър и Ваня Радеви.полилjpg

Клуб „Киара-Н” също участва в съревнованието в Бургас с две от танцовите си двойки. Иван Матанов и Полина Куцарова станаха носители на сребърни медали при юношите младша възраст в Купа България, при изпълнение на „латино-американски танци”. На Открития турнир Христиан Въгляров и Ксандриния Капелова в клас 11 В също грабнаха медали за второто си място.

християнЗа клуб „Киара Н” годината приключи с преминаването на три от двойките в по-горни класове. Държавните шампиони Иван Матанов и Полина Куцарова ще се състезават догодина в Б клас. В клас С ще виждаме Венко Венков и Лидия Елкина, а при състезателите над 19 години Марко Георгиев и Гергана Миланова- в по-горен Б клас.

КСТ „Роза” класира две от двойките си в тройката на Купа България за 2014г. Калоян 10599386_748059008593929_1854213225593530945_nБялков и Симона Семова са втори в генералното класиране при „латина“ и „стандарт“ за юноши старша възраст. В тройката са и Стоян Петров и Десислава Тенева, „стандарт“, младежи.С място във финалната шестица, младежи „латина“, са Йоанна Шишкова и Валентин Иванов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram