Казанлъшки летовник преряза гърлото си пред полицаи в Бургас

31-годишен мъж от Казанлък е в критично състояние, след като прерязал гърлото си, съобщава Дарик. Екшънът се e разиграл към 08.30 часа тази сутрин на алеята пред ресторант на Северния плаж в Бургас. Нашенецът замервал с подръчни средства майка и 2-годишното й дете на плажа, а след това пред пристигналите на мястото полицаи прерязал гърлото си със счупена бутилка.

Майката се разхождала заедно с невръстното си дете, когато към тях се приближил непознат млад мъж и започнал да се държи агресивно – замервал ги с буци пръст, различни предмети, сипел обиди и се държал неадекватно. Притеснена, жената повикала на помощ полицаите, които патрулирали със служебен автомобил в района. Майката e дала подробно описание на нападателя и не след дълго МВР-служителите го открили.

Щом e видял патрулката обаче, мъжът извадил от раницата си стъклена бутилка, строшил шишето в земята и с парче стъкло разрязал гърлото си.

Полицаите повикали Спешна помощ, а до пристигането й сами притискали с кърпи раната в шията на нападателя. Раненият е откаран в реанизацията на бургаската болница, но състоянието му е критично.

„Разпитани са свидетели – очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram