Казанлъчанин подал сигнал за побой, нанесен му от Сергей Станишев

Обаждане на спешния телефон 112 е постъпило малко след 17:00 ч. вчера, на 29 декември, със сигнал, че човек на име Сергей Станишев е нанесъл побой на казанлъчанин на ул.“Балатон“, разказаха запознати. За сигнала потвърдиха отлично информирани източници, близки до органите на реда.

На адреса, намиращ се в квартала под гарата в Казанлък, бил изпратен полицейски патрул, разказаха очевидци. По-късно, около 17:35 ч., пристигнала и линейка, а в двора на къщата, откъдето алармирали за побоя, имало суетня, допълниха съседи.

Къщата, която е последна на тази улица, се намира почти в района на бившия „Стройрайон“ и е обитавана от роми, уточниха комшиите им и разказаха, че никога, особено вчера вечерта, не са виждали бившия председател на БСП Сергей Станишев да я е навестявал. Най-вероятно става въпрос за дублиране на имена или за неуместна шега, предполагат съседи, които потвърдиха, че на „Балатон“ 24 снощи е имало битов скандал.

В Казанлък няма регистриран жител на име Сергей Станишев, провери екип на Пресс ТВ. Нито евродепутатът е пребивавал в града снощи. Възможно е да става въпрос наистина за сходство в имената.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram